نتایج جستجو برای عبارت :

قاشق شیشه ای زیر اقیانوس

مواد لازم جهت درست کردن سوپ جو
جو 1پیمانه
جعفری 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک 5 قاشق غذاخوری
آب مرغ 2 لیوان
نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
هویج رنده شده نیم کیلو
نمک به میزان دلخواه
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چايخوری
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
نمک به میزان دلخواه
روغن زیتون براي تفت دادن

ادامه مطلب
مواد لازم براي تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسیبرنج :4 پیمانه مرغ :4 تکهپیاز خرد شده نگینی : 1 عددزرد چوبه :1 قاشق مربا خورینمک : 1 قاشق چاي خوریرب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده غلیظ :  4 قاشق غذاخوریآبلیمو : 1 قاشق غذاخوریگلاب :  1 قاشق غذا خوریزرشک :1 پیمانهشکر :2 تا 3 قاش غذاخوریخلال پسته :100 گرمکره :50 گرم
ادامه مطلب
امروز می خواهیم شما را با طرز تهیه دسر مشکوفی زعفرانی که یک دسر مازندرانی است آشنا کنیم.
مواد لازم دسر مشکوفی زعفرانی:
نشاسته: سه قاشق غذاخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
شیر: دو لیوان
کره: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چاي خوری
زعفران بصورت دم کرده: دو قاشق غذاخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری سر پُر
 
 
ادامه مطلب
مواد لازم براي سوپ جو
جو :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ :2 لیوان
هویج رنده شده :نیم کیلو
نمک :به میزان دلخواه
زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :1 قاشق چايخوری
آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
نمک :به میزان دلخواه
روغن زیتون :براي تفت دادن

ادامه مطلب
مواد لازم
پیاز کوچک : یک عدد
نان تست : یک برش
شیر : یک قاشق غذاخوری
گوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرم
تخم مرغ : سه عدد
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
آرد : ۴ قاشق غذاخوری 
پودر سوخاری : به میزان لازم
پودر نان تست : ۱۵۰ گرم
پودر بادام : ۵۰ گرم
جوز هندی : ۱/۴ قاشق چايخوری
دنیاي از خوشمزه ها
مواد لازمپیاز کوچک : یک عددنان تست : یک برششیر : یک قاشق غذاخوریگوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرمتخم مرغ : سه عددفلفل : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمجعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوریروغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوریآرد : ۴ قاشق غذاخوری پودر سوخاری : به میزان لازمپودر نان تست : ۱۵۰ گرمپودر بادام : ۵۰ گرمجوز هندی : ۱/۴ قاشق چايخوری
ادامه مطلب
 مواد لازم براي سوپ جوجو :1 پیمانهسینه مرغ :نصفجعفری :1 قاشق غذا خوریپیاز :1 عدد بزرگ خرد شدهجو پرک :5 قاشق غذاخوریآب مرغ :2 لیوانهویج رنده شده :نیم کیلونمک :به میزان دلخواهزردچوبه :1 قاشق غذا خوریفلفل سیاه :1 قاشق چايخوریآرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپررب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپرنمک :به میزان دلخواهروغن زیتون :براي تفت دادن ادامه مطلب.
یکی از گزینه هاي خوب براي پذیرايی در میهمانی ها ايرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذايی خوب و کامل را می دهد.
مواد لازم مرغ شکم پر
مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو
گردو : 5 عدد درشت خرد شده
آلو  بخارا : 12 عدد
گوجه  فرنگی : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد
سیر : 2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چايخوری
رب
مواد مورد نیاز براي پنکیک موزآرد :1 پیمانهشکر :1 قاشق غذاخوریشیر :1 پیمانهبیکینگ پودر :2قاشق پايخورینمک :1/4 قاشق چايخوریروغن گیاهی :2 قاشق غذاخوریتخم مرغ :1 عدددارچین :1 قاشق چايخوریموز رسیده :2 عددتصویری از پنکیک موز دوست داشتنی

ادامه مطلب
مواد لازم براي تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسیبرنج 4 پیمانهمرغ 4 تکهپیاز خرد شده نگینی 1 عددزرد چوبه 1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق چاي خوریرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوریآبلیمو 1 قاشق غذاخوریگلاب 1 قاشق غذا خوریزرشک 1 پیمانهشکر 2 تا 3 قاش غذاخوریخلال پسته 100 گرمکره پنجاه گرم ادامه مطلب.
مواد مورد نیاز براي درست کردن زولبیا و بامیه

نشاسته : 200 گرم
ماست : 200 گرم
جوش شیرین : 1/2 قاشق چاي خوری
نمک : 1/3 قاشق چايخوری
تخم مرغ : 3 عدد
آبلیمو : 3 قاشق سوپ خوری
شکر : نیم کیلو
زعفران : به میزان لازم
آرد: 50 گرم
روغن جامد : 1 قاشق چايخوری

 
آشپز مجموعه
 
مواد لازم مرغ شکم پر

مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو
گردو : 5 عدد درشت خرد شده
آلو  بخارا : 12 عدد
گوجه  فرنگی : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد
سیر : 2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چايخوری
رب  گوجه  فرنگی : یک قاشق غذا خوری
آب  نارنج یا آب غوره : یک قاشق غذا خوری
آشپز
مواد لازمپیاز کوچک : یک عددنان تست : یک برششیر : یک قاشق غذاخوریگوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرمتخم مرغ : سه عددفلفل : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمجعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوریروغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوریآرد : ۴ قاشق غذاخوری پودر سوخاری : به میزان لازمپودر نان تست : ۱۵۰ گرمپودر بادام : ۵۰ گرمجوز هندی : ۱/۴ قاشق چايخوری
طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی
سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذايی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه اين مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه اي آن را براي شما بیان کرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو
جو :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ :2 لیوان
هویج رنده شده :نیم کیلو
نمک :به میزان دلخواه
زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :1 قاشق چايخوری
آر
مواد لازم ترشی شوید:1 1/2 اونس کربی یا خیار فارسی4 سیر میخک پوست گرفته و خرد می شود2 قاشق چايخوری دانه شوید1/2 قاشق چايخوری تکه هاي فلفل قرمز اختیاری است1 فنجان سرکه سیب1 فنجان آب1 1/2 قاشق غذاخوری نمک ترشی یا نمک کوثر
طرز تهیه ترشی شوید:یک گلدان بزرگ آب را به جوش بیاورید و 2 قوطی حلقوی پهن و درب آن را استریل کنید. اگر قصد دارید ترشی یخ زده درست کنید ، کافی است کوزه ها و درب ها را بشویید.خیارها را بشویید و خشک کنید. شکوفه یا انتهاي ساقه خیار را مرتب کرده
مواد لازم براي کیک خیس شکلاتی :
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مايع 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چايخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
شکر 1 لیوان
براي سس:
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مايع نصف لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوریآشپزباشی
مواد ضروری براي خمیر پیزا یک سری کاره :آرد : 3 واحد اندازه گیری میانگین 425تخم مرغ : 1 عددخمیر مايه فوری : 1 قاشق غذاخوریشکر : 4 قاشق غذاخورینمک : 1 قاشق غذاخوریروغن مايع : 6 قاشق غذاخوریشیر ولرم : 1 واحداندازه گیری متساوی 250 میلی لیتر ادامه مطلب.
مواد مورد نیاز براي پنکیک موزآرد :1 پیمانهشکر :1 قاشق غذاخوریشیر :1 پیمانهبیکینگ پودر :2قاشق پايخورینمک :1/4 قاشق چايخوریروغن گیاهی :2 قاشق غذاخوریتخم مرغ :1 عدددارچین :1 قاشق چايخوریموز رسیده :2 عددتصویری از پنکیک موز دوست داشتنی ادامه مطلب.
طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانیسوپ جو گرم در کنار یک وعده غذايی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه اين مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه اي آن را براي شما بیان کرده ايم : مواد لازم براي سوپ جوجو :1 پیمانهسینه مرغ :نصفجعفری :1 قاشق غذا خوریپیاز :1 عدد بزرگ خرد شدهجو پرک :5 قاشق غذاخوریآب مرغ :2 لیوانهویج رنده شده :نیم کیلونمک :به میزان دلخواهزردچوبه :1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی
سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذايی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه اين مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه اي آن را براي شما بیان کرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو

جو :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ :2 لیوان
هویج رنده شده :نیم کیلو
نمک :به میزان دلخواه
زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :1 قاشق چايخوری
آ
عناصر
1 پیمانه آرد همه منظوره1 قاشق چاي خوری بیکینگ پودر قاشق چاي خوری جوش شیرین¼ قاشق چاي خوری نمک1 ¼ فنجان شکر2 تخم مرغ بزرگ1 قاشق چاي خوری پوست نارنگی قاشق چاي خوری وانیل فنجان کره ذوب شده و خنک شده1/3 فنجان آب نارنگی تازه2 قاشق غذاخوری خامه ترشدستورالعمل ها
فر را با دماي 350F / 0C گرم کنید. تابه هاي کوچک دسته اي خود را چرب و آرد زده و کنار بگذارید.آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. پوست نارنگی را اضافه کرده و بین دستان خود بمالید ی
مواد لازم
پیاز کوچک : یک عدد
نان تست : یک برش
شیر : یک قاشق غذاخوری
گوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرم
تخم مرغ : سه عدد
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
آرد : ۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : به میزان لازم
پودر نان تست : ۱۵۰ گرم
پودر بادام : ۵۰ گرم
جوز هندی : ۱/۴ قاشق چايخوری

ادامه مطلب
طرز تهبه سوپ جو رستورانی
طرز تهیه سوپ جو
سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذايی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه اين مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه اي آن را براي شما بیان کرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو
جو :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ :2 لیوان
هویج رنده شده :نیم کیلو
نمک :به میزان دلخواه
زردچوب
مواد لازم براي کیک خیس شکلاتی :
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مايع 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چايخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
شکر 1 لیوان
براي سس:
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مايع نصف لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
بار قبل که آهنگ جدیدی از مرحوم مرتضی پاشايی منتشر شد، یادمه همون روزها مشغول تمیز کردن شيشه ترشیهاي یخچال دومیِ مامان بودم. (یخچالی که اختیارش دو سالی دست بابا بود و مرباهايی که میپخت و ترشیهايی که مینداخت رو جا داده توش). مرباهاي بابا رو اصلا دوست ندارم. وانیلشو خیلی زیاد میزنه. کلا ترکیبش متناسب نیست. توی بالا پايین کردن شيشه ها، یه شيشه مرباي آلبالو پیدا کردم، تاریخ برچسب روش نوشته شده بود: 93/4/2. تاریخ یک سال قبل از فوت مامانه. مثل خر تیتاپ د
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاصخورش قیمه غذاي اصیل و قدیمی ما ايرانی هاست که براي خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زير به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی اين نکات را در طرز تهیه قیمه رعايت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با اين صورت می توان نذری هاي فوق العاده خوشمزه اي با اين قیمه ها مهیا نمود. مواد لازم خورش قیمهگوشت :200 گرملپه :70 گرمرب :1-2 قاشقپیاز عسلی :3-4 قاشقچوب دارچین :1عدد
طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی
سوپ جو از زمره سوپ هاي داغ و خوشمزه است که هم به لقب پیش غذا و هم بجاي غذاي واقعی سرو میشود و میتوان گفت سوپ خوشطعم و لذیذ اي است و چنانچه نکات ویژ در آشپزی آن را مراعات کنید مسلماً یک وعده غذاي عالی خواهید داشت .پس در دنباله با ما همقدم شوید تا با نکات پخت سوپ جو آگاه شوید.
مواد ضروری به خاطر درست کردن سوپ جو
جو پوست کنده :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :2 عدد متوسط
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ 
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذاي اصیل و قدیمی ما ايرانی هاست که براي خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زير به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی اين نکات را در طرز تهیه قیمه رعايت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با اين صورت می توان نذری هاي فوق العاده خوشمزه اي با اين قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذايی مورد نیاز براي خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
مواد لازمپیاز کوچک : یک عددنان تست : یک برششیر : یک قاشق غذاخوریگوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرمتخم مرغ : سه عددفلفل : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمجعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوریروغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوریآرد : ۴ قاشق غذاخوریپودر سوخاری : به میزان لازمپودر نان تست : ۱۵۰ گرمپودر بادام : ۵۰ گرمجوز هندی : ۱/۴ قاشق چايخوری
طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی
سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذايی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه اين مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه اي آن را براي شما بیان کرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو

جو پوست کنده :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :2 عدد متوسط
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ :2 لیوان
هویج :دو عدد متوسط
نمک :به میزان دلخواه
زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :1 قاشق چايخوری
آرد

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

روابط عمومی شوتوکان جهانی WUKA دانلود رمان | دانلودرمان زیبا عاشقانه دفتر روان شناسی زهرا میرزاده بیدختی دنیای مدیریت بازاریابی و فناوری دبستان هیأت امنایی حاج محمّدکریم باجغلی گروه پایه سوم ابتدایی مدارس سعدآباد بهاربارنج rozchatroom عرفان طب پروتئین ما ، با ما بهترین باشید.